SERVICE MASINI DE SPALAT RUFE – VASE

NOU ! Aveti nevoie de ajutor pentru repararea aparaturii electrocasnice sau doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit produs ?
Tehnicieni cu experienta in service, va asteapta pe FORUM, pentru a va raspunde la întrebari !
depanator masina de spalat Reparatii masini de spalat automate. Service-ul masinilor de spalat, este domeniul principal de activitate al firmei noastre. Cu o experienta din anul 2002 in acest domeniu, am reusit sa ne impunem pe plan local (Bucuresti si Ilfov). Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii.

Efectuam reparatii la domiciliul clientului, deplasarea si constatarea gratuite. Oferim garantie pentru orice reparatie.

Reparatii masini de spalat rufe, uscatoare si masini de spalat vase indiferent de model. Remediem orice defect !

Va confirm receptia masinii de spalat ieri impreuna cu factura si chitanta. Va multumesc pentru promtitudine….”
Gabriel Petrea
Avand in vedere promovarea buna pe care o aveti pe web va invitam la sediul nostru pentru a purta discutii in vederea unei eventuale colaborari. …”
PATRU IONUT BOGDAN // CS FIELD & TECHNICAL SUPERVISOR, WHIRLPOOL ROMANIA
Service, reparatii si intretinere masini de spalat.

Reparatii masini de spalat indiferent de model. Efectuam reparatii mecanice electrice cat si electronice. Service masini de spalat in Bucuresti si Ilfov. Reparatii programatoare si module electronice efectuate de electronist calificat, cu experienta si cunostinte avansate in service electrocasnice. Rescriem memorii (resoftare eeprom) Service masini de spalat rufe la domiciliu

.

reparatii masini de spalat rufePiese de schimb originale, importator direct.
Comercializam o gama larga de piese pentru masini de spalat: module electronice, programatoare, pompe evacuare, curele, carbuni, motoare, garnituri hublou, fulii, amortizoare, electrovalve, rezistente, cuve, tamburi, rulmenti, simeringuri, hublouri, ax tambur, etc.

Reparatii masini de spalat la domiciliul clientului. Zona de acoperire Bucuresti si Ilfov. Deplasarea si constatarea GRATUITE.

Reparam masini de spalat automate. Daca aveti probleme cu masina de spalat nu ezitati sa apelati la SERVICE. Contactati-ne si un specialist, se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dvs.
reparatii masina de spalat
Service masini de spalat

uscatoare de rufe, masini de spalat vasereparatii frigidere bucuresti
Reparatii Frigidere

congelatoare, combine frigorificereparatii placi electronice
Service module electronice

resoftari, inlocuiri procesoare